over

Na mijn stage bij een reclamebureau in Australië wist ik het zeker: ik had de juiste richting gekozen. Als kind al zat ik het liefst de hele dag te tekenen. Ik volgde de opleiding publiciteitsvormgeving aan de Hogeschool voor de kunsten in Maastricht en maakte van mijn hobby mijn werk. Na ruim 12 jaar met veel plezier in de grafische sector gewerkt te hebben voor diverse reclamebureaus, uitgeverijen en drukkerijen richtte ik in januari 2015 ook mijn eigen ontwerpburo op.

Ontwerpburo Blend. De naam spreekt voor zich. Alle inspiratie die ik haal uit het dagelijks leven, de natuur, mooie steden, interieurs, architectuur, een boek of tijdschrift gebruik ik voor het creëren van de juiste vorm. Al deze elementen ‘blend’ ik tot een krachtig design. Met passie voor alles wat te maken heeft met vormgeving vind ik het heerlijk om iets nieuws te creëren en verhalen en ideeën van mensen te visualiseren gebaseerd op een goed doordacht concept. Altijd op zoek naar de juiste magie tussen design en inhoud.

De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan voor werkgevers neem ik hierin mee. Zoals het verzorgen van de complete uitstraling voor evenementen als de Amstel Gold Race en het NK Wielrennen. Het ontwerpen van logo’s en huisstijlen voor o.a. de CZ Megaloop en de toertocht van Michael Boogerd. Het illustreren van wenskaarten en het vormgeven van en fotograferen voor diverse magazines en vakbladen…

Bekijk hieronder een selectie van projecten die ik uitgevoerd heb voor werkgevers of de pagina werk om een indruk te krijgen en laat het me weten als ik je ergens mee kan helpen.

Fanny Driessen